“No More Elephants” Bar Area

It was time to update this lovely little bar area and that was the first thing my client said as I started to cover up the wall paper, “no more elephants”.

Here is the bar before:

Bar before

Bar before

A wine rack had been incorporated into the cabinetry so a new finish would be needed for consistency.

Wine rack addition

Wine rack addition

Here are the lovely results. The walls now have a stunning dark brown plaster with some metallic peeking through.

Bar after

Bar after

And the cabinets are a cream base with a light “chocolate” glaze.

IMG_1795

And it ties in beautifully with the granite countertop! Updating just feels so good!

Advertisements

One thought on ““No More Elephants” Bar Area

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s